Играчки за Възрастни


Играчки за Възрастни 

Ако нямате 18 години, моля да напуснете този пост.
Aliexpress е най-евтиният китайски онлайн пазар и най-евтиния пазар за играчки за възрастни. Не губете парите си за друг онлайн пазар за играчки за възрастни, Aliexpress ви предлагат по-добри цени за играчки за възрастни!
Как да намерим категория за възрастни на aliexpress?
Един кликнете тук -  Adult Products Aliexpress
Тук можете да намерите категории за възрастни играчки от А до Я. В Aliexpress има всичко, което ви трябва в леглото си. Цените започват от 0.20 $ (включва такса за доставка и пакетни разходи).
Всички пакети от Aliexpress са опаковани като друга пратка, без лога за възрастни играчки или други неприятни текстове, марки.иnn за
 Въз
растни | С
Не избирайте най-евтините оферти, аз силно препоръчвам да изберете съотношение качество и цена. Най-евтините играчки за възрастни понякога могат да имат неприятна миризма.
Какво можете да купите за по-добра цена за +18 категории? 
По-долу е даден списък с категории и връзки към играчки за възрастни Aliexpress.
Играчки за възрастни и продукти на Aliexpress  -  Тук можете да намерите всичко, от което имате нужда.
Вибратори  - Тук можете да намерите различни размери и функционални вибратори, вибратори. Вибриращи вибратори, класически вибратори, вибратори с безжични контролери, вибратори изглеждат като червила или друг предмет от домакинството.
Adult Dolls - Тук можете да намерите кукли за възрастни или силиконова част от човешкото тяло. Кукли за възрастни са два варианта, надуваеми и силиконови. Надуваемите кукли са най-евтините, но изглеждат нереални. Силиконовите кукли изглеждат много реални, силиконовите кукли са много меки, но са скъпи, перфектната цена на жената от силикон започва от 1000 $ и повече. Препоръчваме ви да закупите част от силиконовото тяло, например  мини кукли за възрастни .На  Мини куклите цените започват само от 20 $, Те са много удобни,лесно могат да се скрият, това е добро съотношение на цена/ продукт. На aliexpress играчки за възрастни могат да намерят мъж съответно жени кукли, част от човешкото тяло.В Aliexpress предлагат различни по размери и цени кукли, можем да намерим до 7000 оферти.
Masturbators  - Тук можете да намерите мъжки мастурбатори. Ръчни, яйчни, силиконови мастурбатори. Цените започват от 4 $ ~. Ако обичате да мастурбирате, опитайте с тях.
Анални играчки  - Тук можете да намерите всичко, от което се нуждае вашия анус. Цените започват само от 0.7 $ (включително пакет и доставка). Анални вибратори, пробки, щекери с животински опашки, играчки за анални масажи, челюсти с кристал, стъклени анални играчки, аналитични играчки, анални дилдо, малки за меки вмъквания и играчки за BDSM.
Dildos  - Тук можете да намерите дилдо, различни размери, различни материали и различни цени. Малки и огромни вибратори - силикон, стъкло, пластмаса.
Игри за възрастни  - Тук можете да намерите игри за възрастни, цените започват от 0.7 $ (включва доставка, разходи за опаковане). Можете да намерите хазартни играчки за възрастни, флирт маски, белезници, комплекти за робство, аксесоари за фетиши, клипове за зърната, убождащи играчки, игри със зарчета, въжета за робство, примамки за устата, ленти за робство и всичко от вашите фантазии.
Пенис пръстени  - Силиконови пенис пръстени за по-дълго забавяне еякулация. Цените започват от 0.2 $ (включително разходите за доставка). Класически, груби пръстени. Пръстени с различни размери и форми.
Помпи, Усилватели  - Тук можете да намерите помпи, удължители за пениса, масла за уголемяване, разширители за пенис, вагина, гърди, евтини, но висококачествени удължители за пениса.Бранд имената за удължители на пениса са много скъпи, но удължителите на пениса в Aliexpress предлагат същите резултати за по-ниска  цена. По-добрият начин за реално уголемяване на пениса е удължителят на пениса, друг начин е за кратко време или не е ефективен.
Мебели за възрастни  - Тук можете да намерите всичко, от което имате нужда за по-добри игри. Светодиодни лампи, мебели, възглавници, дивани за възглавници, мебели за гъби, мебели за възрастни, задържащи въжета, неръждаеми стомани, люлеещи се столове на врати и др.
Катетри и звуци  - Тук можете да намерите разширители за разтягане на пениса, силиконови свещи, пенис и др. За пениса.
Медицински тематични играчки  - Тук можете да намерите ръкавици, клещи за зърно, електрически масажи, чисти клизми, вагинални дилататори, кремове, масла и други подобни продукти.
За по-безопасна любов  - тук можете да намерите презервативи, лубриканти, смазочни материали с или без аромат, женски контрцептиви  на много добри цени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.