10 интересни джаджи, които можеш да си вземеш в Алиекспрес

1.  Надуваем разтегателен диван

Този последен модел портативен диван идва под формата на банан. Може да бъде използван и навън – навсякъде в парка, около зоната на басейна, на морския бряг и т.н.  Изисква съвсем прости стъпки, за да може да се надуе.

2.Надуваемo фламинго напитки поставка за чаши 

Този чудесна глезотиика, поставка за чаша създава едно невероятно удубство и комфорт



3. Гел за клавиатура

Този чуден, цветен гел е наистина страхотен, когато стане въпрос за употребата му. Гелът е екологично чист и ползотворен. Може да бъде използван лесно, за да се почисти праха между клавишите на клавиатурата, както и  за други труднодостижими места. Материалът, от който е правен продукта е хигиеничен, неотровен и незамърсяващ.

4. Зловеща стрес топка

Тази анти-стрес топка е Японски дизайн и е специално създадена за хора, които са стресирани и посрещат натоварващи ситуации на дневна база. Тази релаксираща топка е много мека за държане и със сигурност всеки използващ би забравил за стреса, в момента, в който топката се появи в ръката му.

5.Мини куб винил анти стрес  

Още една анти-стрес играчка. Мини куб винил натиск, щтракане, въртене достъпна в 11 цвята 



6. Геймърски LED клавиатура и мишка

LED или мишка? А защо не и двете? Сайтът предлага накк-интересните продукти, които да ви вземат ума. Тези клавиатура и мишка във формата на трансформър са много красиви и харесвани от повечето от клиентите ни, пазаруваи от BestAliProducts.com. Мишката идва в три различни и забележителни цвята. Има вид на очи и уста върху нея, което е доста уникално.

7. Лазерен фенер

Този фенер определено е доста различен от обикновените фенерчета, които използваме вкъщи. Светлината има лазерен връх, както и освобождаваща се кукичка на края. Фенерът може да се носи навсякъде, на всяко пътуване или къмпинг. Moжете да заредите фенерчето с какъвто и да е магнитен материал и да работи и на тъмно.


8. Безжични сгъващи се слушалки с Bluetooth

Тези невероятни слушалки са доста модерни и сега няма нужда да криете кабелите. Можете да се уредите с доста добра оферта, купувайки безжични блутут слушалки за по-малко от 20 долара. Тези слушайки са направени от удобен, устойчив на сърбеж материал, следователно продуктът е доста популярен сред клиентите.

9. Бамбукови ретро очила

Време е да подменим старите слънчеви очила с нови такива. Тези са адаптивни към заобикалящата среда и са налични в повече от 12 цвята като със сигурно ще изглеждате много по стилни, отколкото с класическите черни слънчеви очила.Момичетата могат да носят тези ръчно изработени очила, за да са в крак с модата, рамките са направени от мек материал, който би бил много удобен за носене и изглежда много елегантен.

10. Унисекс часовник

Време е да си създадем настроение и стил с нов часовник на изключително изгодна цена. Моделът е в два цвята PU кожена каишка / бял и черен  и размер на корпуса 40мм х 40мм със сигурно ще изглеждате много по стилни, отколкото с класическите стандартни часовници.Този часовник е само 30 грама.Кой модел да изберем? А защо не и двата.... лек , който би бил много удобен за носене и изглежда много елегантен.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.